fbpx
Alla våra

Behandlingar

Ansiktsbehandling

Här hittar du alla våra klassiska ansiktsbehandlingar för dig som vill ha en djuprengörande eller en fuktighetsgivande behandling.

Kemiska peels

Kemiska peels är starkare behandlingar för dig som vill ha långsiktiga resultat och förstår vikten av för och efterbehandling. Vi rekommenderar en konsultation eller en klassisk ansiktsbehandling inför din kemiska peel behandling för att du ska få en skräddarsydd behandling för just din hud.

Microneedling

En kollagen stimulerande behandling för dig som vill se resultat på akne ärr, linjer och rynkor.

 

Vi rekommenderar att du gör en kur på 4 -6 behandlingar.

Dermaplane Pro

Vår signaturbehandling där vi skonsamt tar bort döda hudceller med ett speciellt framtaget skalpellblad. Denna behandlingen ger din hud lyster och passar perfekt att göra i kombination med andra behandlingar eller LED ljusterapi.

Laser

Smärtfri permanent hårborttagning. 

Vi har äntligen fått in en laser så vi kan behandla alla hudtyper med både hårborttagning, kärl och pigmenteringar!

IPL

Intense Pulsed Light som jobbar både på permanent hårborttagning och hudåtstramning som fina linjer, ytliga pigmenteringar och stora porer.

Hudåtstramning

COAX CRF ger fasthet åt en slapp hud. Vi behandlar både ansikte och kropp och det kan även kombineras med ultraljud för fettreducering.

Plasma

Plasma är en effektiv behandlingsmetod som utan kirurgi erbjuder ett brett urval som t.ex borttagning av skintags, kärl, pigmenteringar el ytliga dyskromier.

Dermalux LED

Dermalux LED – GLOWBAR

LED ljusterapi som optimerar hudhälsa och ger direkt lyster. Behandlar hudproblem och tillstånd som akne, rosacea, psoriasis, pigmenteringar och fina linjer & rynkor.

Lashes by us

Vi erbjuder både fransförlängning, lash lift och browlift.

Vaxning by us

Tillfällig hårborttagning med vax.

Massage by us

Vi erbjuder både klassisk svensk och djupgående sportmassage.

Avbokning måste ske 24 timmar innan behandling annars debiteras 50% av behandlingspriset. Vid uteblivet besök, debiteras 100% av behandlingspriset. 

Varukorg