fbpx

Vi använder en alexandrit & Nd:YAG kristallbaserad laser.
Vi kan behandla nästan alla hudtyper (upp till Fitzpatrick V) och även dig med tunna, ljusa strån (ej röda eller grå). 

Alexandrite lasern har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning. Den har upp till 20% högre effektivitet än diodlasern! Med denna laser kan du nu behandla alla hudtyper, vilket inte har varit möjligt med någon hårborttagningsplattform tidigare. Hårborttagning med Motus AY kunde inte vara mer effektiv och smärtfri – med hjälp av Alexandrite lasern och Moveo-tekniken!

Det många uppskattar med Alexandrite lasern och Moveo teknologin är laserns förmåga att behandla allt; från ljusa och tunna hår till kraftig hårväxt! Med Motus AY Alexandritlaser kan du behandla alla kunder på ett felfritt, enkelt och skonsamt sätt.

LASER passar Dig som:

  • vill få bort ytliga kärl i ansiktet eller på kroppen. Vi behandlar både röda och blåa kärl samt cherry spots både ansikte och kropp. Läs mer här.
  • vill minska bruna pigmentfläckar, åldersfläckar och solskador. Läs mer här.
  • vill ha smärtfri hårborttagning.

Prislista LASER hårborttagning

Vanliga frågor

Hur går en behandling till?

För att uppnå ett permanent resultat måste hårsäckarna skadas och den kan endast göras när hårstrået är i tillväxtfas (anagen fas). Det är ungefär 20-30% av dina hårstrån som är i tillväxtfas samtidigt, vilket gör att behandlingen behöver upprepas ett antal gånger innan önskat resultat uppnås.
Hur många behandlingar som behövs är individuellt och variera beroende på behandlingsområde. 

 

Hur fungerar det?

Lasern söker sig till pigment och pigment finns både i din hud och i din behåring. För att kunna arbeta med permanent hårborttagning krävs därför att hårstrået är mörkare än huden. Det är bl a därför vi inte utför behandlingen vid solbränd hud eller när brun-utan-sol har använts. I första hand för att undvika risken för brännskador och också för att behandlingen i de fallen inte är lika effektiv utan kräver fler behandlingstillfällen för att uppnå önskat resultat.

 

Hur ofta?

Området där hårväxten skall avlägsnas bör behandlas kontinuerligt. Beroende på område så är intervallerna mellan 4- 8 veckor. Ju fler behandlingar man gjort desto längre tid kan det krävas mellan behandlingstillfällena men ca 4 – 8 veckor mellan gångerna. 

Innan behandlingen

Vi kan behandla nästan alla hudtyper med Motus AY, och vi kan även utföra hårborttagning på sommaren. Däremot får du ej vara solbränd.

Tänk på att inte ha brun utan sol på det området behandlingen ska utföras.

Om du vill ta bort hår mellan behandlingarna, så får du endast raka området. Vaxning, pincett, diatermi och trådning avlägsnar hårroten och då kan området inte behandlas med laser.

Du behöver vara nyrakad, så raka gärna samma dag eller dagen innan din behandling. 

Efter behandlingen

Man ska inte utsätta det behandlade hudområdet för starkt solljus i två veckor.

Vissa personer ser ut precis som de gjorde i huden innan behandlingen påbörjades, utan ens en rodnad. Vissa personer får en lätt rodnad. Vanligt är att man blir rödprickig, en värmeutveckling uppstår runt varje hårsäck, där håren finns blir det rött. Detta lägger sig efter några minuter till någon timme.

Varukorg